Am pr 3, sunt pionier!

La noul update de Page Rank am primit numărul 3 pe tricou, așa că vă mulțumesc pentru linkuri și încredere. Nu știu de ce le merit și nici nu cred că le merit, știu doar că am nevoie de blogul acesta ca de aer, fiind singurul loc unde chiar sunt liberă să spun ce simt. De fapt sunt atât de liberă că parcă m-aș apuca de alt blog, unul în care lumea să mă urască, contrazică, etc.

Nu, nu o să mă apuc să scriu aici advertoriale nici acum, nici altă dată. Cuvânta va rămâne echidistantă, egocentrică și independentă ca până acum. Dacă cumva voi înceta să scriu, va fi din plictiseală și ură de sine, chestiuni care mă caracterizează de când mă știu 😀

Și acum să uităm că suntem pe un blog, că nu am reușit să ne mutăm în metropolă, că ne-a zis vreunul vreo răutate, că per ansamblu am mai îmbătrânit cu o săptămână, că dacă nu mai este mama care să ne caute în coarne apăi nimeni nu ne caută de nimic, și să vă spun ce bine este să te uiți la meciuri violente.

Aseară am văzut un meci între un alb și un negru și sincer negrul arăta mult mai mișto. Față tânără de bărbat bine, corp excelent lucrat, musculatură exact-câtă-trebuie, postură de învingător, ce mai, un adevărat Adonis. Și omul avea și suflet mare, că i-au dat lacrimile când i-a dizlocat umărul și cotul adversarului său- un alb fără mușchi și, urmare a luptei, fără umăr întreg. Victoria negrului sexi a fost puțin cam însângerată, dacă e să mă iau după boticul însângerat al adversarului, dar a meritat! În sfârșit, a câștigat cine am vrut eu să câștige!

În altă ordine de idei, mă umplu de spume invidioase când citesc Times New Roman. De unde au oamenii aceia atâta inspirație, habar nu am. Ce mi-aș dori să scriu ca ei, ce mi-aș dori… Dacă știți rețeta umorului, scrieți-o în comentarii acilișea. Vreau să devin blogger cu umorul pe mine! Ajutoooor!

Ps: mulțumesc încă odată pentru Pr 3!