Bluze de plastic, cine cumpără?

Nu vă mint: am fost în București la Băneasa Mall și am văzut un pullover cu 450 de lei. Frumos, pufos, din cașmir. Pe loc mi-am amintit că pe vremea lui Ceașcă toată lumea avea pullovere de cașmir. Hmmm….cum se întoarce roata!

Am trecut pe lângă frumoasele bluzițe și cum nu mă dau banii afară din casă, am decis să cumpăr, ca toată românca, bluze de plastic, ieftine și convenabile, de la mine din city. Din elastan, acryl, alte materiale din acestea care nu sunt nici lână, nici bumbac, care îți garantează o saună pe cinste și care miros a stârv după câteva purtări. Am câteva tricouri de plastic și mi-e și rușine să le port, zău. Am găsit vă spun cinstit două bluzițe 75% lână și bumbac. Amândouă :). 71 de lei. Miros oleacă a petrol ambele, dar asta e.

Dar trebuie să recunosc că în magazinele cu bluzițe subțiri de plastic amestecat cu materiale naturale nu am văzut-o pe negresa frumoasă care este prezentatoare TV și care, întâmplător, se afla în Băneasa Mall odată cu mine. Cocuțele noastre chiar s-au jucat împreună, semn că asta mică e norocoasă.

Alte noutăți despre mine? După ce am plâns că la mine în city am plătit la film 4 bilete ca să-l pot vedea, am trăit un moment sublim în capitală: nu am putut pleca din casă pentru jumătate de oră pentru că nu se găsea taxi. Pur și simplu. A, ar mai fi și partea în care după un drum de o oră la un eveniment, am constatat că acesta nu mai avea loc, așa, pur și simplu, fără niciun anunț prealabil.

Pe scurt, am ajuns la concluzia că eu, oriunde aș trăi, m-aș enerva. Și asta nu e bine! Dar este so fun!