Camerele de supraveghere IP sunt la mare cautare in firmele constantene

De cele mai multe ori, mai ales in firmele in care fluxul de oameni este mare, se cauta o supraveghere subtila, care se face cu ajutorul camerelor video ce sunt plasate de cele mai multe ori in unghiuri greu accesibile oamenilor, care sa serveasca drept dovada in cazul situatiilor neprevazute, cum ar fi jafurile, omorurile, altercatiile si altele.

Majoritatea intreprinderilor din judetul Constanta se tem de atacuri si de situatii nedorite, iar conectarea unor astfel de camere la server, pentru a obtine imagini in timp util cu ajutorul internetului, faciliteaza si munca agentiilor de securitate din judet.

Insa ce ne-am face fara un montaj adecvat al camerelor de supraveghere, care sa surprinda diverse scene indiferent ca vorbim de zi sau de noapte?

Un montaj al camerelor de supraveghere video in judetul Constanta este foarte util mai ales in cazul intersectiilor sau fabricilor de mari dimensiuni, unde fluxul de materiale este foarte mare.
Sa presupunem ca un paznic ar avea in misiune sa pazeasca pe timp de noapte o fabrica care are dimensiunea de peste 100-200 m.

In cazul unui atac acest paznic ar putea face fata? Evident ca nu, iar camerele IP pentru monitorizare video vin in ajutorul sau, surprinzand toata actiunea de peste noapte, lucru care permite interventia oportuna a fortelor legii sau firmelor private.

Daca inainte aceste dispozitive inteligente nu erau, in momentul de fata ele pot capta imagini atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte foarte clare, datorita proprietatilor avute de lentile si senzori, acum acestea sunt la mare cautare, indiferent ca vorbim de zone portuare, magazine mixte, cladire cu birouri, benzinarii si lista poate continua la nesfarsit.

Insa trebuie apelat la firme care ofera un kit complet, ce cuprinde atat achizitionarea cat si un montaj profesional pentru camere analog si IP, ce se poate face doar de la o firma specializata Expertii care se ocupa de aceste montaje au licenta in domeniu si doar ei pot opera in lucrul cu aceste camere conform legii. Ele pot fi plasate oriunde, in functie de preferintele proprietarului, unele camere avand unghi de rotire chiar si de 115-120 grade! Insa de preferat este plasarea acestora cat mai discret, iar cu cat sunt mai mici cu atat mai bine, deoarece nu se afla in campul observabil de catre publicul larg.

Un kit de astfel de camere are un pret foarte accesibil, iar un set de patru nu depaseste suma de 1000 lei, ofertele fiind nelipsite in acest inceput de an, iar pentru o securizare optima este recomandabil sa ne indreptam atentia spre astfel de camere!