Ce se întâmplă atunci când femeile încep să nu mai creadă ,,vorbe dulci”

Mina crede că împuternicește toate femeile să spună confident „nu” atunci când nu doresc ceva, astfel încât să poată vorbi grațios pentru ceea ce „doresc”. Acest fapt le dă puterea de a-și influența în mod pozitiv viața, viața altora, și, în cele din urmă, lumea.
În comunicarea cu femeile, Mina Shah a descoperit că obiectivele și realizările femeilor sunt destul de variate și acestea respectă mereu un program bine stabilit.

În această discuție puternică, Mina împărtășește cele 3 tipuri de minciuni care țin femeile pe loc și ce se întâmplă atunci când îmbrățișează adevărul.

Fiind speaker  motivațional, consultant strategic și fondator al întâlnirilor organizate de aceasta, Mina Shah a vorbit cu peste 1.200 de grupuri și a consultat peste 150 de proprietari de firme. În interacțiunea cu femeile, Mina a descoperit o nevoie reală pentru o organizație axată pe accentuarea abilităților personale și profesionale ale femeilor. Pentru a răspunde acestei nevoi, ea a lansat programul Mina Meetings, un program de un an, care le dă posibilitatea femeilor să „cunoască valoarea lor și să își revendice valoarea.”

Mina crede că împuternicește toate femeile să spună cu siguranță „nu” ceea ce nu doresc, astfel încât să poată vorbi grațios și fără echivoc pentru ceea ce „doresc”, le dă puterea de a-și influența în mod pozitiv viața, viața altora, și, în cele din urmă, lumea.

Realizările personale ale Minei includ alpinismul pe cel mai înalt munte din SE Asiei, precum și finalizarea unei drumeții de 12 zile în Himalaya.