Cea mai eficienta metoda de incalzire a biroului

Un birou cald este cheia pentru a avea o forta de munca mai fericita, dar, bineinteles, incalzirea biroului nu este chiar ieftina. Cele mai multe birouri se bazeaza pe calorifere sau convectoarele electrice care isi fac treaba, dar consuma o multime de energie. Din pacate, aceste metode sunt in mod inerent ineficiente, deoarece incalzesc aerul din jurul biroului, care va fi risipit atunci cand oamenii intra si parasesc birourile.

Ce este incalzirea prin infrarosu?

Incalzirea prin infrarosu este procesul de incalzire prin utilizarea radiatiei infrarosii. Radiatiile nu sunt totusi doar nucleare si periculoase. Tot ceea ce emite caldura face acest lucru prin procesul de radiatie. Caldura soarelui este de asemenea infrarosu si incalzirea prin infrasoru nu este mai periculoasa decat lumina soarelui.

Panoul radiant cu infrarosu este oarecum diferit de incalzitoarele conventionale. In timp ce incalzirea conventionala incalzeste aerul din jurul acestora, incalzirea prin infrarosu incalzeste particulele de aer si incalzeste obiectele direct. In exact acelasi fel, un obiect metalic devine mai fierbinte in lumina soarelui. Ca urmare, aceste obiecte incalzite radiaza caldura proprie pana cand intreaga camera este incalzita. Acest lucru face ca panourile de incalzire in infrarosu sa fie extrem de eficiente, deoarece acestea nu trebuie sa ramana activate pentru perioade lungi de timp, deoarece obiectele emit caldura treptat si in timp.

Cat de eficiente sunt incalzitoarele cu infrarosu?

De obicei, un incalzitor cu infrarosu, de 40%, cu dimensiunea unui incalzitor conventional, va produce acelasi nivel de confort. Pentru a pune acest lucru in termeni mai concreti, un incalzitor cu infrarosu de 400 W va produce aceeasi cantitate de caldura ca un incalzitor conventional de 1 kW.

Este incalzirea cu infrarosu o modalitate buna de a va incalzi biroul?

Exista o serie de motive pentru care panourile de incalzire cu infrarosu sunt ideale pentru incalzirea birourilor, deoarece simtiti caldura instantaneu. Nu trebuie sa asteptati cincisprezece minute pentru ca biroul rece sa se incalzeasca. Tineti minte ca este vorba de cincisprezece minute de alimentare pentru a incalzi aerul care ar putea fi dispersat.

Panourile de incalzire cu infrarosu au, de asemenea, avantajul de a fi complet silentioase! Ceea ce inseamna ca angajatii se pot concentra fara a fi nevoiti sa auda zgomotul iritant al aerului din fundal. Incalzitoarele prin infrarosu nu numai ca reduc poluarea sonora, dar sunt, de asemenea, mult mai sanatoase mijloace de incalzire!

Incalzitoarele cu incalzire prin infrarosu incalzesc o camera mult mai repede decat o unitate de climatizare si aceasta caldura dureaza si mai mult timp, in timp ce aerul ar putea circula in jurul incaperii, obiectele din camera emana lent caldura. Aceasta inseamna ca, odata ce porniti un panou de incalzire in infrarosu in biroul rece si faceti o ceasca de ceai, biroul va deveni frumos si cald!

Angajatii petrec opt ore pe zi la serviciu, iar incalzirea birourilor nu este cu adevarat un lux, ci mai degraba o necesitate. Asta nu inseamna ca ar trebui sa provoci o gaura in buzunar pentru a evita un birou rece! Trateaza-ti angajatii investind intr-o incalzire mai eficienta a birourilor. Datorita panoului de incalzire cu infrarosu, birourile reci raman doar o amintire!