Cum îmi mai pierd vremea pe net

Cum ultimele cărți citite m-au îndepărtat o vreme de lumea fascinantă a literaturii bune în care femeile sunt schingiuite din capriciu masculin, am decis să-mi iau revanșa și să răzbun tot neamul feminin. Mi-am făcut cont pe un site de socializar și am pornit, sinceră și directă precum Don Quijote, lupta contra dominației masculine.
După o săptămână am șters contul. Vă zic repede cum.
Am vorbit eu sinceră și directă cum mă știți cu unul, cu altul. M-am prezentat așa cum sunt, fumeie serioasă în căutare de socializare fără alte implicații. M-am întâlnit cu un tip la un moment dat. Pasiuni comune, familie, super, ce amiciție ar ieși de aici, mi-am zis eu ca pisicuța în fața castronului cu lapte. Tipul primește un telefon de la niște amici, sunt la plimbare prin oraș, zice el. Io rămân un pic perplexă, să zic așa, căci eu cerusem voie regulamentar de la consort pentru întâlnire cu amicul. Ziceam eu că lumea face la fel ca mine, că nu sunt motive să mă ascunzi după colțul blocului ca pe traseiste.
Dar deh, ce poți face? Ăștia sunt oamenii.
O bârfă în ce privește aceste site-uri ar fi că e mai sănătos să-ți pui poză falsă la profil. Eviți să te bârfească colegi, rude, prieteni, plus că distrația e garantată!
Voi reveni cu noi relatări de pe site-urile unde îmi pun poză falsă întru eliberarea de sub dominația masculină. Profilul se va numi: Găsculița se deșteaptă!
Ps: să nu ziceți la nimeni că sunt eu!