Cum să curtez un bărbat?

Cum să curtez un bărbat. Așa suna o căutare de azi pe blog, din acelea care nu au fost încă băgate la unknown search terms de către Sfântul Gugăl (cu intenția onorabilă de a te face să plătești pt acest mini-serviciu).

În ce privește identitatea sexuală a ființei care a conceput întrebarea, există două posibilități: este bărbat gay, drept pentru care întrebarea mi se pare… nicicum pentru că sincer nu mă interesează viața amoroasă a bărbaților gay; știu, e o dovadă de crasă indiferență din partea mea și cer scuze sufletelor sensibile pt asta și pentru multe altele; varianta a doua ar fi că este femeie heterosexuală, iar în acest caz mi se pare…provocator.

Să ne imaginăm următorul tablou: este iarnă fără zăpadă, frig, bate vântul brrr, în casă arde focul sau caloriferul, o domniță stă în pat și caută, pe Gugăl, cum să curteze un bărbat. Aici există mai multe variante: domnița este tânără și caută posibil mascul reproducător sau este mai în vârstă și caută doar plăcere, varianta cu extrem de în vârstă și caută asistent de înmormântare o excludem din ecuație căci e plicti. Referitor la aspectul domniței iarăși există mai multe posibilități: este frumoasă, caz în care nu prea se justifică întrebarea, ar fi trebuit să întrebe cum să scap de obsedați; este urâtă, caz în care ar trebui să caute saloane de înfrumusețare.

Dar dacă este minoră și dorește să curteze un tip căsătorit? Kinky. O bătaie din partea nevestei o va lecui de amor. Vrei bărbat, ia-ți-l pe al tău, nu pe al altora.

O altă variantă cu posibilități de melodramă ar fi ca tipul să fie șeful ei. În cazul acesta i-aș recomanda să se poarte frumos la serviciu cu toți colegii, să fie frumoasă, aparent și dacă se poate real fragilă, și să aștepte ca El să vrea. Și dacă el ar fi vrut, ea nu mai stătea pe net să caute.

Indiferent de portretul zânei care vrea să-și curteze masculul, un lucru e cert: el nu o place. Cel puțin nu în acest moment. Nu pentru că vezi matale dacă el o plăcea ea nu mai avea timp să fiarbă în suc propriu, ci pentru că nu am întâlnit și căutarea lui: cum să curtez o femeie. Însă nici în acest caz nu aș fi fost sigură de succesul cuplului din simplul motiv că nu aș fi fost sigură 100% că autorul căutării nu e o persoană bisexuală care, dacă nu-i reușește cu un El, încearcă cu o Ea…

Câte probleme! Câte dificultăți! Câte posibilități!

Și până la urmă, cum se curtează un bărbat? După părerea mea, strategia să afli dacă tipul vrea să fie curtat este următoarea:

– îi scrii un bilet (pe vremea mea), mail, sms, în care îl întrebi: îți place de mine? Am testat asta în clasa a 7-a. Nu-i plăcea. Acum nu mi-ar mai plăcea mie de el.

– îl inviți la o cafea umilitoare în care el își dă seama care e treaba cu tine dar nu-ți face nicio propunere, din simplul motiv că nu are. Am încercat și asta, îl văd pe stradă și mi-e indiferent.

– după ceva ani, ceva relații de doi lei, intri în disperare și îți spui: nu mă interesează cum arată, cum și ce vrea de la mine, pe următorul îl călăresc cum vreau eu. Și uite așa se duc naibii trucurile seducției…