Cum te poate ajuta un hobby in viata personala

Contrat acestui articol, acum trebuie sa ma conformez urmatoarei cerinte.

Alegi minim o activitate de tip meserie, profesie, sau hobby, (inclusiv casnic), in care NU ati fost niciodata angajat, si in legatura cu care NU aveti absolut nici o experienta autentica, desi poate ca ati visat la ea, sau v-ati facut fantezii in legatura cu ea, si descrieti ce anume concret util pt viata dvs integrala PERSONALA, pt progresul dvs ca om dezirabil odata si odata adult matur, credeti ca ati putea invata sau asimila pt dvs din exercitiul acestei activitati. Poate fi vorba de o perfectionare, nu neapărată de achizitii de noi cunostinte, abilitati, sau indemanari. Ar fi ideal daca ati putea vorbi de minim 2 tipuri de activitate profesionala, si NU este voie de a mentiona blogging-ul, NICI utilizarea retelelor de socializare virtuale.

Astronaut, ca să văd cum este să te simţi pe altă lume, într-o lume cu legi fizice complet diferite de legile terestre, dar nu astronaut care să stea luni întregi într-o capsulă sau chiar în staţia internaţională unde îţi faci nevoile într-un tub prevăzut cu vacuum, ci astronaut care călătoreşte în spaţiu. Mi-ar plăcea să văd, de la mare distanţă sau poate chiar din interior, dacă este cât de cât sigur, o gaură neagră. De asemenea, mă tentează vizualizarea unei comete, întrucât îmi plac codiţele lor.

Circar, pentru că ei călătoresc din oraş în oraş, şi mi-ar plăcea ca, o perioadă de timp, să experimentez acest stil de viaţă nomad. În loc de circar însă, aş prefera cred viaţa cu un trib nomad mongol, căci am văzut un documentar în care copiii mergeau la grădiniţă în iurte amenajate de diverse asociaţii umanitare.