Gaseste-ti fericirea in sarcinile cotidiene zilnice!

Intotdeauna am evitat sa imi ud curtea si plantele din aer liber. Preconceptia mea despre curte si arderea copacilor a fost ca aceasta reprezenta o actiune obositoare si neinteresanta. Asa ca mi-am tinut degetele incrucisate sa ploua, pentru a nu fi nevoit sa ma ocup de acest lucru.

Acest lucru a functionat pana de curand. Am plantat doi copaci noi si 11 tufisuri in curtea mea in aceasta vara. Si dupa ce am investit timp si bani in plantarea acestor arbusti noi, am stiut ca trebuie sa aleg intre a le uda chiar daca afara avea sa mai ploua, si a le lasa sa moara.

Mi-am dezvoltat astfel acest obicei nou si mi-am dat seama ca unul dintre secretele fericirii este sa gasesti fericirea in sarcinile simple pe care le ai de indeplinit zi de zi. Ceasca de cafea pe care o savurezi dimineata, o galerie de arta, sa citesti o carte dupa o zi de munca, “antrenandu-ti” creierul, toate acestea sunt acele momente marunte care fac diferenta intre a fi multumit de viata pe care o duci si a cauta mereu mai mult, in locuri indepartate, cand de fapt trebuie sa cauti doar in tine pentru a gasi fericirea si a te accepta, asa cum esti.