Modalitati simple de a crea conexiuni

Conexiunea a devenit rapid un cuvant folosit foarte des in conversatiile noastre.

Conectarea semnificativa- unul cu celalalt, cu natura, cu noi insine-lipseste in societatea noastra si acest lucru provoaca anumite suferinte. Numeroase studii indica faptul ca lipsa unor legaturi semnificative este principala cauza a depresiei si a anxietatii, a prevalentei violentei si agresiunii, a dependentei si chiar a majoritatii bolilor.

Cum putem restabili conexiunile semnificative? Putem incepe prin a avea interactiuni reale, nu virtuale. Iata cateva modalitati care te pot ajuta sa creezi aceste conexiuni!

Zambeste

Acesta este un loc bun pentru a incepe, si este ceva ce oricine poate sa incerce daca da dovada de putin curaj. Un zambet simplu, autentic-la un strain in autobuz, la copii, la sot sau chiar la persoana fara adapost pe care o eviti in mod normal cu orice pret-poate fi un catalizator pentru a schimba viata cuiva. Nu subestima niciodata puterea unui zambet.

Stabileste contact vizual

O alta metoda simpla, dar poate si mai intimidanta pentru multi dintre noi, contactul vizual poate transforma o interactiune rece si impersonala intr-una ingenua. Doar cateva secunde in care stabilesti un contact vizual cu cineva poate stabili acest sentiment de conectare.