Parfumuri ieftine, alternative la indemana pentru toate buzunarele

De cele mai multe, ori ne plimbam prin mall si mergem des prin magazinele de parfumuri sau cosmetice, incercam o proba, dar ramanem doar cu ea, deoarece stim ca nu ne permitem mai mult.

Un parfum de firma, care miroase bine si persista, poate ajunge chiar si la 1000 lei, lucru care cu siguranta nu ni-l permitem. Insa, ceea ce nu stim este faptul ca in mall-uri sau in alte magazine adaosul comercial si chiriile determina firmele sa pipereze preturile astfel incat doar clasele sociale de la mijloc in sus sa-si permita achizitionarea unor lucruri de calitate.

De ce sa nu ne bucuram de parfumuri ceva mai ieftine? De ce sa incetam sa credem ca exista parfumuri ieftine si bune?

Iata cateva intrebari care sunt deschise de dezbatut publicului de pretutindeni atat real cat si virtual.

Daca stam sa cautam putin, ne putem da seama unde vom putea gasi, mai ales in mediul online parfumuri ieftine si de calitate. La o simpla accesare in motorul de cautare, am putut vedea esente care se pliaza pe descrierea ieftin dar bun in randul barbatilor, elixirul Guess Seductive fiind disponibil la pretul de 75 lei. De asemenea, varianta feminina a acestuia este si ea la indemana oricui si valoreaza chiar si mai putin, anume 60,58 lei.

De asemenea, produse care in alte parti valoreaza peste 200 lei, le-am putut gasi pe anumite site-uri la preturi de nimic, mai exact Paco Rabanne 1 Milion si Armani Acqua Di Gio, amandoua la 55 lei fiecare.

Daca stii ca o fata pe care o placi mult are ca drept preferinta Calvin Klein Euphoria, spre exemplu, de cele mai multe ori il gasesti pe multe site-uri la peste 350-400 lei, insa daca esti putin atent iti poti permite acest cadou, deoarece el poate fi gasit chiar si la 177,51 lei. Si alte branduri pot fi usor abordabile daca suntem atenti atat la recenzii cat si la popularitatea anumitor magazine, marci precum Hugo Boss, Calvin Klein, Armani, Guess, Davidoff, Paco Rabanne fiind la preturi usor de atins!

Chiar si esentele noi se afla la preturi accesibile, gama Chanel scotand de curand pentru barbati Bleu de Chanel, iar 100 ml de parfum valoreaza 55 lei, desi tu poate crezi ca el valoreaza de la 100 euro in plus. Iata mai sus cateva exemple care arata ca nu tot ce este familiar ne este si cunoscut, iar daca visam sau aspiram la un anumit amestec, nu este neaparat nevoie sa il luam din magazinele de la mall sau cele de pe care si-l iau prietenii nostri, ci putem alege sa-l cumparam din strainatate. In acest caz, modul in care il transportam devine esential pentru protejarea flaconului.

Cel mai ieftin, achitionat de pe un site cunoscut, poate incepe de la pretul de 40-50 lei. In alte parti incepe la 200-250 lei, iar daca esti putin atent poti face chiar economii si sa-ti iei 2 in loc de 1!