Un mic si simplu jurnal

Afară …este răcoare, soare, și abia aștept să ies la prânz, sunt ceva spectacole faine în oraș și nu vreau să le ratez 🙂

În grădină …cea mică pune apa din farfurie la flori. Poate nu am o grădină clasică, dar am un arbust care ocupă jumătate de cameră!

În casă… este liniște, plăcut, nici prea răcoare nici prea cald. Perfect. Zilele astea am dat liber tuturor care mă stresau și mă bucur de o oboseală sănătoasă, din aia de prea mult mers pe jos și prea puțin somn.

În bucătărie …e mâncare, am tot ce-mi trebuie.

Sunt îmbrăcată cu…pantaloni trei sferturi, tricou roz. Șosete. Mă uit la TV cum Băsescu a spus verde în față că fiica lui a născut prematur și îl admir pentru că e sincer și deschis.

Ce muzică ascult acum… interviul cu președintele și soția lui, o femeie discretă, tăcută, cu nervii tari. Nu știu dacă aș fi suportat să stau atât în umbra cuiva.

Ce carte citesc zilele astea…nu mai citesc nimic, am citit destul, dar fotografiez în neștire 😀

Ce mai meșteresc eu…nimic, sunt intelectuală.

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare…mă gândesc la Festivalul Borșului de Pește de la Crișan, dar e drum lung până acolo…

Am învățat …că oamenii nu sunt așa răi precum mi se pare mie uneori.

Sunt recunoscătoare… pentru piciorușele care tropăie prin casă, goale…

Mă gândesc… de ce unii oameni care au de toate dintotdeauna se revoltă și din intelectuali aspiră să devină golani.

Aștept …să vină cineva drag și să reluăm ce am lăsat, de pe premise mai mature.

Un citat/ proverb favorit…din spate liceu, din față muzeu 🙂

O fotografie preferată…cea de jos, în care se întretaie atâtea tendințe, atâtea linii, încât parcă îmi văd sufletul la insectar.