Luptele din jocuri

Esti plictisit si lipsit de distractie? Vrei sa joci ceva care sa te amuze sau sa iti testeze abilitatile? Incearca jocurile online de pe http://www.jocurionline123.com. Siteul nostru va prezinta o gama larga de jocuri distractive si creative. Jocurile de pe acest site vor fii cu sigranta pe placul vostru. Aici vei gasi o gama larga de jocuri pentru oricine si pentru orice varsta. Alege-ti domeniul la care te pricepi cel mai bine. Incearca cat mai multe jocuri si afla in ce domenii te pricepi si pentru care ai o inclinatie speciala. Incearca sa te folosesti de toate abilitatile si talentul pe care il ai in aceste jocuri online. Fii cat mai creativ si foloseste-te de istetimea si inteligenta ta pentru a acumula un punctaj cat mai mare in jocurile tale preferate care sunt gratis.

Iti palce sa iti imaginezi ca esti unul dintre eroii desenelor animate care salveaza lumea de la dezastru, esti nervos si vrei sa-ti descarci toti nervii acumulati? Situl nostru iti pune la dispozitie si o serie de jocuri gratis cu lupte foarte interesante, distractive dar si amuzante.

In randurile urmatoare voi incerca sa fac un scurt top a celor mai jucate dar si distractive jocuri cu lupte de pe acest site. Cel mai indragit joc cu lupte este boxul. Unul dintre acest tip de joc este “Box cu Mario”. Tu esti unul dintre competitori si il ai ca adversar pe Mario personajul principal din celebrele jocuri cu trecere peste obstacole numite “Mario”. Daca iti place sa te lupti in ring, incearca sa te folosesti de talentul tau legat de aceste jocuri si astfel il vei invinge pe unul dintre cele mai puternice dar si celebre personaje din istoria jocurilor. Un alt joc la fel de interesant ca si precedentul este “Jocul mortii Kung Fu Panda”. Dupa cum v-ati dat si voi seama in acest joc apare ursul panda din celebrele desene animate “Kung Fu Panda”. Ca si in desenele animate in care apare ursul panda este inzestrat cu mult talent in arta kung fu asa ca v-a fii greu sa il invingi. Astfel incearca sa fii tu cel mai istet si creativ si foloseste-te de abilitatile si puterile pe care jocul ti le pune la dispozitie.

Un alt tip de jocuri cu lupte indragit de toata lumea este cel in care poti sa alegi ocelebritate de care nu iti place sau crezi ca este enervanta si incearca sa iti descarcii toti nervii lovind cu putere in fata acestor personalitati.

Aceasta gama de jocuri prezinta si alte joculete cu lupte in care apar si alti eroi cu ajutorul carora vei avea sansa sa salvezi viata unor oameni sau sa dai dovada de curaj si putere, sau personaje din diferite desene animate sau filme ori personalitati ale intregii lumi pe care vei avea ocazia sa iti descari nervii. Incearca toate tipurile de jocurile si convinge-te chiar tu ca sunt cele mai interesante si distractive. Nu uita ca aceste jocuri sunt gratis, astfel vei avea sansa sa le joci pe toate si sa-ti alegi preferatele.