Nervi si ghinion

De mult timp n-am mai avut aşa o zi “neagră”, că nu degeaba se zice că necazurile vin toate deodată. Mă rog, nu-s chiar necazuri, dar sunt chestii idioate şi inutile care n-ar fi trebuit să îmi ocupe toată ziua.

Prima chestie a fost când mi-am dat seama că nu am jingles-urile de la Radio Campus – mâine am examen şi constă într-o emisiune radio de 60 de minute, pregătită de acasă şi prezentată profesorului. Mno, fă emisiune radio fără jingles…Recunosc, e vina mea că am fost aiurită. Şi se pare că nu o să fiu singura din grupă care o să se prezinte fără material la examen.

Apoi, înainte să îmi dau seama că nu o să îmi pot face emisiunea, am downloadat tot felul de programe de pe net ( gen Sony Sound Forge, Radio Edit Pro, Voice Recorder şi torrents cu fel şi fel de radio jingles), ceea ce a dus la virusarea laptopului meu, logic. Atât de tare s-a dat peste cap că nici în YM nu mai vedeam ce scriu sau ce mi se scrie. Noroc cu Alex, că mi-a venit în ajutor şi am reuşit să remediem problema.

Şi ca să-mi fie ziua “splendidă”, m-a pus naiba să îmi dau cu părerea despre un videoclip de pe Monden, ceea ce m-a făcut să mă aleg cu un hater (mori, mă!) care m-a “încântat” cu un mail de “bine” şi nu că m-ar afecta asta, doar că din moment ce haterul s-a semnat cu o adresă de mail falsă, m-am reîntors pe Monden.info şi i-am lăsat un mesaj “personalizat”. Şi acum trebuie să îi dau explicaţii lui Pyuric.

Deci, dintr-un ghinion în altul am fost azi, de îmi venea să îmi arunc laptopul pe fereastră, dar n-aş fi reuşit, fiindcă stau la parter şi geamurile au gratii